Henna Natural Hair - Hårkur - 200 gr.

49,00
58,50
Du sparer: 9,50
Model/varenr.: Varenummer 12986
Vægt: 0.200
HENNA Neutral Hair

- dette præparat farver ikke håret, men vitaliserer det, idet der lægger sig et beskyttende lag omkring hvert enkelt hår. Samtidig med at beskytte og styrke håret gør HENNA Neutral Hair håret glansfyldt og mere fyldigt.
?
Produkterne fremstilles af NATUR-DROGERIET A/S og forhandles i pakninger ? 200 g og er forsynet med en udførlig brugsanvisning, således at du selv kan foretage farvningen let og problemfrit.
 
  • en pakke HENNA Neutral Hair (halvdelen af pakken = 100 gram rækker til skulderlangt hår),
  • en skål til udrøring og en ske,
  • varmt vand,
  • vaseline eller en fed, hudbeskyttende creme,
  • vat,
  • håndklæder

Sådan gør du:
Først vaskes håret i en mild og skånsom shampoo. Tør håret med et håndklæde og tilbered blandingen således:

Der røres en lind grød af ca. 3 dele vand og 1 del HENNA Neutral Hair (dele målt i dl = deciliter). Smør vaseline eller hudcreme ind hele vejen rundt langs hårkanten, på panden, kinderne og ørerne for at undgå farvning af huden. Massen kan nu påføres det våde hår tot for tot. Hårkanten dækkes derefter med en vatstrimmel for at forhindre, at væske siver ned over ansigt og nakke.

Håret dækkes med et håndklæde, og plantehårkuren får lov til at virke mellem et kvarter og 4 timer, idet du gerne må tørre håret med en hårtørrer eller evt. tørrehjelm. Når blandingen har virket den ønskede tid, skylles håret med rigeligt varmt vand og tørres.

Vigtigt!
Ved blondt hår bør virketiden ikke overskride 20 minutter, da håret så kan bliver mørkere. Problemer som hurtigt fedtende hår og skæl med irriteret hovedbund kan bekæmpes med en kurmæssig behandling (hver 2. eller 4. uge).

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: