Nyborggaard, Licasol olie koldpresset Ø

126,00
168,00
Du sparer: 42,00

Licasol er en olie med en afbalanceret fedtsyresammensætning. Hovedbestanddelen er den velkendte hørfrøolie fra Nyborggaard. Desuden indeholder den sesamolie.

Model/varenr.: Varenummer 11003
Vægt: 0.500

Det udmærker sig ved at indeholde sesamol, som virker konserverende, rapsolie med omega 9, hampolie med GLA og solsikkeolie, der har et højt indhold af den essentielle omega 6 fedtsyre og er rig på e-vitamin.
For at være sikker på den højest opnåelige kvalitet er alle olierne presset i beskyttet atmosfære på Nyborggaard. Hørfrø og raps er dyrket økologisk på Nyborggaard, mens sesamfrø, hampfrø og solsikkekerner er importerede, naturligvis også i økologisk kvalitet. Efter bundfældning tappes olien direkte på mørke flasker, der hindrer lysets skadelige virkning på olien. På grund af den skånsomme behandling kan der ofte dannes lidt bundfald i flasken; det er blot naturlige rester af frøene, som man trygt kan spise.
Vi tilstræber et indhold svarende til 44 % omega-3, 22 % omega 6, 22 % omega 9 og 0,1 % GLA (gammalinolensyre)
Vigtigt: Licasol bør opbevares i køleskab. Licasol må aldrig opvarmes, idet oliens gode egenskaber derved ødelægges.
Anvendelse: Licasol er meget velegnet til salatdressinger. Kan blandes i juice og i surmælksprodukter. Licasol smager så godt, at nogle nyder den direkte fra flasken. Indtag gerne 30-40 ml Licasol om dagen for at dække dit behov for de essentielle fedtsyrer, omega-3 og omega-6. Har du brug for mere energi, eller behov for at dæmpe din trang til sukker og slik, kan du øge dit indtag af Licasol.
Holdbarhed: Uåbnet i køleskab min. 4 mdr. Efter åbning 4-6 uger i køleskab.

500 ml.

Leverandør: Nyborggaard

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: