Her på siden finder du vores store udvalg af kvalitetsprodukter fra Søbogaard. I menuen til venstre kan du skifte rundt mellem de forskellige kategorier, og gå på opdagelse i de mange økologiske produkter.

Søbogaard har siden 1976 produceret økologiske madvarer af absolut topkvalitet. De startede i sin tid ud med at producere økologisk honning, men har siden udvidet sortimentet til at omfatte både marmelader og geléer, samt øl og vin – og ikke mindst de populære safter.

Søbogaards produkter udmærker sig ved at være 100% økologiske, friske og naturlige og så er de alle sammen produceret inden for landets grænser. Søbogaard har mange danske leverandører, store som små, af fantastiske økologiske råvarer, som gør det muligt at producere et vaske ægte verdensklasse produkt.

Det er derfor ikke tilfældigt, at rigtig mange af landets caféer og restauranter har produkter fra Søborgaard på menukortet. Den berømte spanske restaurant elBulli, som var kendt for imponerende molekylær-gastronomiske oplevelser, havde også Søbogaard produkter i køkkenet – hvordan de havde fundet frem til dem, siger historien dog intet om.

Hvorom alting er, kan du finde og bestille dine yndlingsprodukter fra Søbogaard her på siden.